Polní kuchyně

táborový život, stany, polní vaření...
Avátar uživatele
mikey.88
ČLEN SPOLKU
Příspěvky: 2716
Registrován: Út 03. Ún 2009 23:42:27
Reputation: 14
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Polní kuchyně

Příspěvek od mikey.88 » Út 21. Srp 2012 16:41:17

Zajímá mě doložení velké kuchyně v polních poidmínkách ať už na tažení, nebo na vícedenním lovu. Zatím jsem našel toto:
EDIT Bahnak: smazán nefunkční odkaz
Obrázek

Avátar uživatele
Pohrobek
Příspěvky: 277
Registrován: Út 01. Zář 2009 11:02:52
Reputation: 0
Kontaktovat uživatele:

Re: Polní kuchyně

Příspěvek od Pohrobek » Stř 22. Srp 2012 9:41:46

Při výrobě Porstkého a Brandy (potažmo i Cognacu) jsou uplně jiné postupy. jedná se o uplně dva rozdílné nápoje. Jak říkala Kordulka, u Portského se víno nechá kvasit na určitý stupeň cukernatosti, a potom se slévá do sudů, kde již je vinná pálenka (což je vlastně to brandy) aby se zastavilo kvašení (Rum byť třtinový je neakceptovatelný) . Zato Brandy je vypálený kvašený hroznový mošt, který je čirý, a barvu dostává až v sudech, dle druhu a meteriálu, z kterého je.
HONESTUS RUMOR ALTERUM EST PATRIMONIUM

Avátar uživatele
mikey.88
ČLEN SPOLKU
Příspěvky: 2716
Registrován: Út 03. Ún 2009 23:42:27
Reputation: 14
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Polní kuchyně

Příspěvek od mikey.88 » Ne 09. Zář 2012 14:23:19

Obrázek

BSB Cgm 32 - (1368) - Kalender und Praktika
Obrázek

Odpovědět

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Nejsou tu žádní registrovaní uživatelé a 1 host