Nový vzhled fóra
Re: Nový vzhled fóra
Všeobecně k fóru- jde to nějak udělat aby se těm co nejsou v nějakých izolovaných skupinových fórech nezobrazovaly poslední příspěvky v těchto fórech na hlavní straně? Nemám přístup do fór-ani nechci páč to jsou soukromá fóra, ale visí mi tam nepřečtené příspěvky. Je to trochu matoucí.
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
- scarvein
- ČLEN SPOLKU a sponzor Brodce
- Kontaktovat uživatele:
Supik to jiz planuje resit, jeste na to nebyl asi cas 

V minulosti si boli ludia ovela blizsi... stare zbrane totiz este nemali dostatocny dostrel.
Já jsem taky pro zachování raka.
Lépe být jediný den (se) lvem než tisíc let ovcí!
Italstké přisloví
P.S. O to důležitější pokud je váš pán ze Skotska
Italstké přisloví
P.S. O to důležitější pokud je váš pán ze Skotska
- Eliška z Rohozce
- Místo/Bydliště: Skalany
- Kontaktovat uživatele:
Jak víte, že zrovna ten náš Rak nevypadá jako Drak?
je přece dravej po nás a hraje si prostě na něco, co není tak úplně pravda...
Prostě tu je zaregistrovanej pod civilním jménem a profilovku už má v kostýmu, no.... Nechte ho bejt, taky má nárok...

Prostě tu je zaregistrovanej pod civilním jménem a profilovku už má v kostýmu, no.... Nechte ho bejt, taky má nárok...

- Saltkrakan
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: V Komíně za komínem 8^)
- Kontaktovat uživatele:
Taky čekám na ty skupiny podle družin s velkým očekáváním. Koho totiž zajímá nějáká velikost děr v pranýři co řeší Hradec ve fóru "Kuchyně a Nábytek", stará Kropáčková co se chce k Hradci přidat páč umí skvěle šít, ale je jí dvaadevadesát což není LH věk (topic "Družina") a v neposlední řadě potřebné množství lahváčů a jiného "matrošu" ve vlákně Vartenberská sešijná. Mě teda nemahy napsal:Všeobecně k fóru- jde to nějak udělat aby se těm co nejsou v nějakých izolovaných skupinových fórech nezobrazovaly poslední příspěvky v těchto fórech na hlavní straně? Nemám přístup do fór-ani nechci páč to jsou soukromá fóra, ale visí mi tam nepřečtené příspěvky. Je to trochu matoucí.

P.S. Ano je to vtip

P.S. No.2 Ta Kravařovic sekce by se šikla

- kure
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Třinec/Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak to jseš úplně vedle lahváče neberem ani jednoho
Bude čistě abstinovat okolo bečky 

- Alweron
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Hele, do starý Kropáčkový se nenavážej

"Odčiňte své hříchy, neboť jednoho dne se ohlédnete a uvidíte, jací jste byli!"
Vím, že si děláš srandu ale...Saltkrakan napsal:Taky čekám na ty skupiny podle družin s velkým očekáváním. Koho totiž zajímá nějáká velikost děr v pranýři co řeší Hradec ve fóru "Kuchyně a Nábytek", stará Kropáčková co se chce k Hradci přidat páč umí skvěle šít, ale je jí dvaadevadesát což není LH věk (topic "Družina") a v neposlední řadě potřebné množství lahváčů a jiného "matrošu" ve vlákně Vartenberská sešijná. Mě teda nemahy napsal:Všeobecně k fóru- jde to nějak udělat aby se těm co nejsou v nějakých izolovaných skupinových fórech nezobrazovaly poslední příspěvky v těchto fórech na hlavní straně? Nemám přístup do fór-ani nechci páč to jsou soukromá fóra, ale visí mi tam nepřečtené příspěvky. Je to trochu matoucí.![]()
![]()
![]()
![]()
P.S. Ano je to vtip![]()
P.S. No.2 Ta Kravařovic sekce by se šikla
Zajímá- ono by mne i jiné možná zajímalo co se řeší na fórech ,,družin,, protože i tam se může člověk dozvědět lecos zajímavého a podnětného co jej samotného posune dál- bohužel je to uzavřeno pro vybranou společnost. Nechápu to

Fórum družiny, kde je třeba to uzamknout, si představuji jako místo, kde se řeší věci organizačního řádu- kam se jede, co se děje, jak se tam jede...do toho nemá z ,,venku,, co kdo krafat. Tam to uzamčení má smysl.
Ale zamčít to celé a řešit tam nábytek apod.- to je trochu mimo- to by se snad mohlo otevřít pro všechny- jinak to tu trochu ztrácí smysl- laik zvenčí, který není sdružen v družině nemá možnost se zde poučit- tím docela toto fórum ztrácí na přitažlivosti.
Opět to prosím berte jako pohled jednoho zvenčí.
Quod licet Jovi, non licet bovi
Confitemini Domino, quoniam bonus, quoniam in sæculum misericordia ejus.
- Alweron
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Mahy: Ve skutečnosti se v hradeckém threadu "Kuchyně a nábytek" řeší, co kdo má k dispozici, co může sehnat, co plánuje pořídit a tak, což si myslím spadá pod tu organizační stránku...
Takže si tam nesyslíme exkluzivní nálezy apod., viz ostatně Maserovy příspěvky o dřevěném či keramickém nádobí v příslušných threadech.

Takže si tam nesyslíme exkluzivní nálezy apod., viz ostatně Maserovy příspěvky o dřevěném či keramickém nádobí v příslušných threadech.

"Odčiňte své hříchy, neboť jednoho dne se ohlédnete a uvidíte, jací jste byli!"