Opasky a tašvice
-
Pavel na Besednici
- Kontaktovat uživatele:
Re: Opasky a tašvice
Víte někdo, PROČ! je to na tom obrázku zobrazená i soulož? Smysl toho mi nějak uniká...
Co se nerozvíjí, umírá!
-
Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
A co když je to z bible a je tam zobrazen hřích? Smilstvo, znásilnění...Pavel na Besednici napsal:Víte někdo, PROČ! je to na tom obrázku zobrazená i soulož? Smysl toho mi nějak uniká...
Aha, našel... (Rukopis MS Eger.1894, fol. 17r, britská národní, datace 3.čtvt.14., zobrazuje Dinah v biblickém, městě Shechem a její znásilnění)
To je bída- jdeš si takhle koupit tašvici a oni tě znásilní. Kam ten svět spěje?Posadowski napsal:A co když je to z bible a je tam zobrazen hřích? Smilstvo, znásilnění...Pavel na Besednici napsal:Víte někdo, PROČ! je to na tom obrázku zobrazená i soulož? Smysl toho mi nějak uniká...
Aha, našel... (Rukopis MS Eger.1894, fol. 17r, britská národní, datace 3.čtvt.14., zobrazuje Dinah v biblickém, městě Shechem a její znásilnění)
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
-
Pavel na Besednici
- Kontaktovat uživatele:
Díky! To bude asi ono! Přiznám, že tohle vysvětlení mně nenapadlo.Posadowski napsal:A co když je to z bible a je tam zobrazen hřích? Smilstvo, znásilnění...Pavel na Besednici napsal:Víte někdo, PROČ! je to na tom obrázku zobrazená i soulož? Smysl toho mi nějak uniká...
Co se nerozvíjí, umírá!
-
Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
Mno nevím, když už si budu pořizovat knihu, těžko ji budu balit takhle sprostě. Ta sáčková vazba je samozřejmě v pořádu, ale ten materiál a jeho zpracování - pořádně neopracovaná a nebarvená sprostá umaštěná a osahaná kůže s odrbaným oříznutím, no nevím...mikey.88 napsal:Uchycení knihy
Já jsem něco takového vyráběl a mě to vypadá trochu jinak, že, Maršálku?
-
Jiří z Holohlav
- pan rytíř
- Místo/Bydliště: Rumburk
- Kontaktovat uživatele:
Jiný čas,šukalo a sralo se běžně na ulici.Na šermu je Kecačka celkem o hovně - bohatě ilustrováno.
Jiné polohy církev tvrdě stíhala jako sodomii.
maser napsal:Jo, klasický středověký misionář. Zatím jsem jinou "dobovou" polohu neviděl
V knize Fortuny kolo vrtkavé jsou dvě citace z Eustacha Deschampse, kde zmiňuje styk zezadu. Ale jednou jde o znásilnění (i když zřejmě ne úplně bez souhlasu znásilněnéJiří z Holohlav napsal:Jiný čas,šukalo a sralo se běžně na ulici.Na šermu je Kecačka celkem o hovně - bohatě ilustrováno.
Tu ora, tu protege, tu labora!
http://www.arxbona.cz
http://www.arxbona.cz
-
Posadowski
- Kontaktovat uživatele:
No já myslím, že v těch veselých příbězích, které si občas na akcích čteme (ať už z Dekameronu nebo ne) je řada i jiných možností...Pike napsal:klasický středověký misionář..
Matně se mi vybavuje scéna z Dekameronu, kde manžel zevnitř čistí velký sud pro zákazníka, manželka ho navádí, kde má ještě cídit a zákazník manželku zezadu... Manželčiny požadavky na čistotu sudu jsou enormní