Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Moderátor: Sovinec
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jan Zadubsky civil
dekuji
Delal jsem si ji pred dvema lety jako pokus, chtel jsem zpracovat tu cepel co jsem nasel jako malej.... asi cepel z nacidyky ocel je dobra a drzi ostri
Delal jsem si ji pred dvema lety jako pokus, chtel jsem zpracovat tu cepel co jsem nasel jako malej.... asi cepel z nacidyky ocel je dobra a drzi ostri
- Přílohy
-
- DSC03723web.jpg (208.12 KiB) Zobrazeno 3266 x
-
mikey.88
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Zdeslav, Maser: Myslel jsem to tak jak psal Maser
Každopádně Václav nebyl tím, koho z něho chtěl Karel mít...
Každopádně Václav nebyl tím, koho z něho chtěl Karel mít...

To kování téměř jistě patří až do 15. stol.
Co se týče délky osobně bych zde bral v úvahu kšafty, kde se dědilo kde co, na tom bych postavil delší kabát, prostě zastaralý kus, proto je delší,a aby si měl důvod ho nosit zvolil bych opravdu dobrou látku nebo opravdu pěkné zdobení.
Zvláště na spodním lemu, aby bylo jasné, že zkrácení by ten drahocený kus poškodilo.
Co se týče délky osobně bych zde bral v úvahu kšafty, kde se dědilo kde co, na tom bych postavil delší kabát, prostě zastaralý kus, proto je delší,a aby si měl důvod ho nosit zvolil bych opravdu dobrou látku nebo opravdu pěkné zdobení.
Zvláště na spodním lemu, aby bylo jasné, že zkrácení by ten drahocený kus poškodilo.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním."
Thales z Milétu
" Radit ostatním."
Thales z Milétu
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
To sice ano ale nechci vsechno obchazet a okecavat. Musim to chytit za jinou nit.... Vezmu svoje kramy na Busin a poradne to tam protridim... myslim ze tam pro pruserove veci najdu rovnou kupce... 
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj tak uz mne zase svedi prsty a mam zahojene rany po poslednim siti tak premslim co dalsiho usit...co rikate na tohle.... 
- Přílohy
-
- 1grande_2896.jpg (176.79 KiB) Zobrazeno 3148 x
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Tak konecne mam fotku pesaka jak jsem si ho zhruba prestavoval....rukavice uz objednavam...takze na priste uz snad budou...
Tak smele do mne....
Tak smele do mne....
- Přílohy
-
- DSC03753web.jpg (154.49 KiB) Zobrazeno 3192 x
Mně se to moc líbí!
Jen, to je spíš takový docela slušně situovaný žoldnéř nebo člen stálé ozbrojené hradní či tvrzní posádky, než nějaký venkovský jeliman, čerstvě odervaný od motyky a plačící manželky, co?
Budeš mít ještě nějakou kroužkovou kápi nebo tak něco? Ten stojáček není moc vysoký a připadá mi, že máš docela holý krk.
Jen, to je spíš takový docela slušně situovaný žoldnéř nebo člen stálé ozbrojené hradní či tvrzní posádky, než nějaký venkovský jeliman, čerstvě odervaný od motyky a plačící manželky, co?
Budeš mít ještě nějakou kroužkovou kápi nebo tak něco? Ten stojáček není moc vysoký a připadá mi, že máš docela holý krk.
-
mikey.88
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Rozhodne do toho jdi 
Mam dotaz. Poznate nekdo material latky toho svrchniho odevu? Klobouk je plstena vlna, plast je tkana vlna a nohavice len. Ale tamto ma divnej lesk na to, aby to byl taky len.
Mam dotaz. Poznate nekdo material latky toho svrchniho odevu? Klobouk je plstena vlna, plast je tkana vlna a nohavice len. Ale tamto ma divnej lesk na to, aby to byl taky len.

Jako žena musím říci, že si Tě v tom umím velice dobře představit
Jo, mladý pohledný floutek, který si vyrazil s partou kamarádů do města za zábavou. To boční zapínání pláště se mi moc libí a už jsem je někde viděla, jen si vůbec nejsem schopna vybavit, kde. A nepřemýšlel jsi o mi-parti nohavicích?
Jo, mladý pohledný floutek, který si vyrazil s partou kamarádů do města za zábavou. To boční zapínání pláště se mi moc libí a už jsem je někde viděla, jen si vůbec nejsem schopna vybavit, kde. A nepřemýšlel jsi o mi-parti nohavicích?