Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Moderátor: Sovinec
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
drzadlo je videt z tenci strany je vykovane do cca 25x8m a jeste potazene kuzi...zatim se mi to zda dost. Hacek jste nemam nechavam to na pozdeji podle toho jake na jen budu mit potreby a naroky...zatim tam mam popruh kuze ktery privaruji na opasek... 
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Tak uz i misky jsou na svete...s zadnym platnerem jsem se nebyl schopen domluvit tak jsem si je nakonec udelal sam .... nejsou srovnatelne s Luciusem nebo Vankem....ale myslim ze na toho blatoslapa to stacit bude....
- Přílohy
-
- DSC03571.JPG (88.69 KiB) Zobrazeno 4341 x
-
- DSC03575.JPG (96.81 KiB) Zobrazeno 4343 x
-
Zdeslav
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Nádhera, pěkná práce.
Zas takovej blátošlap nebudeš, s takovejma přeskama
Zas takovej blátošlap nebudeš, s takovejma přeskama
Nezabud hrr!
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Tak prihazuju par novych fotek....
tady urcite take vymenim rukavice a zaves na mec s pochvou......a pak se nejak snazim vyresit nohy...asi to udelam radikalne novymi prosivanymi nohavicemi jen po kolena s myskama jako mam na loktech... moc se mi nelibi ta modra barva a nedari se mi vyresit navazani nohavic a bot... ty kovove nohy mi prijdou pro tuto postavu trosku mimo..
tady urcite take vymenim rukavice a zaves na mec s pochvou......a pak se nejak snazim vyresit nohy...asi to udelam radikalne novymi prosivanymi nohavicemi jen po kolena s myskama jako mam na loktech... moc se mi nelibi ta modra barva a nedari se mi vyresit navazani nohavic a bot... ty kovove nohy mi prijdou pro tuto postavu trosku mimo..
- Přílohy
-
- DSC03681web.jpg (317.85 KiB) Zobrazeno 4253 x
-
- DSC03698web.jpg (316.49 KiB) Zobrazeno 4253 x
-
Zdeslav
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Spodní postava - oděnec jak víno 
Ad nohy: Ta modrá tam neni špatná. Konec nohavic můžeš pořešit šňůrkou, ktreou nohavici stáhneš okolo nohy nad botou.
Ad nohy: Ta modrá tam neni špatná. Konec nohavic můžeš pořešit šňůrkou, ktreou nohavici stáhneš okolo nohy nad botou.
Nezabud hrr!
Dotaz-nosilo se něco jako ovinky?
Jinak Jene- moc pěkný pěšák. Varianta 2 s těmi koleními myškami nemá chybu!
Jinak Jene- moc pěkný pěšák. Varianta 2 s těmi koleními myškami nemá chybu!
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Ta spodni je taky muj favorit, jen si prijdu takovy nahy.
jsem zvykli na tezkou zbroj..... snad se mi podari do Libusina udelat jeste jedny mysky. Nad omotavkama jsem uz take premyslel ale asi to nakonec vyresim tou snurkou....
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Jindřichův Hradec
- Kontaktovat uživatele:
Ohó, na té druhé fotce je to moc pěknéJan Zadubsky napsal:Tak prihazuju par novych fotek....
silva-nortica.blog.cz
-
Jiří z Holohlav
- pan rytíř
- Místo/Bydliště: Rumburk
- Kontaktovat uživatele:
Pěkňoučkej lehkej .
Jestli budeš dělat ještě jedny kolení myšky,tak zkus pozdnější /podobné kolenům zbroje /.
To co máš bych datoval tak na samý začátek Karlovy vlády.S modernější verzí bys pak dosáhl až daleko do husitů.
Jestli budeš dělat ještě jedny kolení myšky,tak zkus pozdnější /podobné kolenům zbroje /.
To co máš bych datoval tak na samý začátek Karlovy vlády.S modernější verzí bys pak dosáhl až daleko do husitů.