Stany
-
Jiří z Holohlav
- pan rytíř
- Místo/Bydliště: Rumburk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stany
Fotokomoře ....no dobrá,ale napadl mne zcela jiný podnik 
fotokomora to je když jde světlo dovnitř. To co napadlo tebe pane Jiří by vzniklo když by šlo světlo ven 
Lépe být jediný den (se) lvem než tisíc let ovcí!
Italstké přisloví
P.S. O to důležitější pokud je váš pán ze Skotska
Italstké přisloví
P.S. O to důležitější pokud je váš pán ze Skotska
A mně konečně přišel tolik očekávaný mail o cenách těchto ručně šitých stanů:mikey.88 napsal:maser: Ten hrudní plát nebude barvený, nýbrž potažený látkouAlespoň mi to tak připadá
![]()
Našel jsem konečně jeden web, kde nabízejí skutečně dobově vypadající stany![]()
EDIT Bahnak: smazán nefunkční odkaz
">>> >> No 1 - Dimension of tent 3 x 7 m, price: 5200 Euro, this price
>>> inclusive chandeliers (photo No1_c)
>>> >> No 2 - Dimension of tent 3,5 x 5,8 m, price: 3800 Euro, whole
>>> tent sewed manually , non - impregnated linen, price inclusive holders
>>> (photo No 2_f)."
-
Jiří z Holohlav
- pan rytíř
- Místo/Bydliště: Rumburk
- Kontaktovat uživatele:
InDios jsou charita 
No, zatím ty stany šijí na průmyslových elektrických strojích; až je začnou šít v ruce za stejné ceny jako ty strojové, tak jim také ráda hodím pár grošů do charitativní kasičkyJiří z Holohlav napsal:InDios jsou charita
-
Pavel na Besednici
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jake mate preseni pro podlazku stanu kdyz nechci na zemi blato a na kazdou bitvu vozit furu sena... ( podlaha meho stanu ma 15m takze nejaky maly koberecek to nevyresi )
Dik
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
jo jeste jsem chtel podotknout k te chvale na Ziskovou......z 5 stanu co nam sila usila jen jeden dobre!.... dve acka nam udelala o 20cm nissi skupinak udelala 3x3m misto 4x4 a muj stan udelala o neuceritelnych 1,5m nissi...(presivala ho dvakrat, kdyz se za ni byl tak jsem pri reseni rozmeru zjistil ze nevi ani o panu Pitagorovi natoz o jeho vete...) je pravda ze opravy dela zdarma....ale taky jak jinak ze.......