Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Moderátor: Sovinec
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Jindřichův Hradec
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jan Zadubsky civil
Jak píše Mikey, pokud nechceš ztvárňovat konzervativní postavu (z univerzitního prostředí, váženého měšťana apod.), tak bych také zkracoval. Podle tvých vláken vedle minimálně od kolen nahoru.
silva-nortica.blog.cz
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Chtel jsem to az na zem aby to bylo teple na normal mam tohle
- Přílohy
-
- PICT0195.JPG (210.95 KiB) Zobrazeno 3521 x
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
vim ze Wagner neni to nejlepsi...ale i podle neho
- Přílohy
-
- I- Muži 32.jpg (375.75 KiB) Zobrazeno 3517 x
-
- I- Muži 26.jpg (315.27 KiB) Zobrazeno 3516 x
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ale i z těch obrázků lze vidět, že ti chlapíci jsou postarší, pro mladého muže bych spíš viděl kratší suknici kombinovanou s nějakým svrchníkem.
Druhý civil se mi líbí, jen mám ta tašvicová kování spojená až s 15. stoletím. Máš to nějak podložené? Zajímalo by mě to, protože se mi to taky libí. Díky
Druhý civil se mi líbí, jen mám ta tašvicová kování spojená až s 15. stoletím. Máš to nějak podložené? Zajímalo by mě to, protože se mi to taky libí. Díky
silva-nortica.blog.cz
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
To mas pravdu..
Jeste to promyslim jestli tomu venovat cas....
To kovani dolozene nemam na 2.pol 14 se profiluji az posledni cca rok predtim jsem to resil 1400 +/-stolety autobus
a tak mam spoustu veci rozhzenych od Elisky po Svicary. To kovani jsem videl u Rabika a myslim ze rikal ze na 14. je to Ok ale zasipal mne tolika info. ze se mozna pletu...nejlepe se asi zeptej jeho.... na Busine pry bude 
To kovani dolozene nemam na 2.pol 14 se profiluji az posledni cca rok predtim jsem to resil 1400 +/-stolety autobus
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Kontaktovat uživatele:
Ok díky. Zrovna jeho mám v plánu potkat i kvůli jiným věcem 
silva-nortica.blog.cz
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Kdyz vas tak ctu tak ho mozna dozdobovat nebudu, a ty Grify u prezky zakryje stejne uzel! (vyborne vynalozenych 300kc
) Tak se snad nebudu muset porad divat prez rameno. 
-
Zdeslav
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
OT: "Karel ho nikdy k vládě příliš nevedl" - tak to jseš Mikey zrovna vedle. Je to naopak. Právě, že Karel ho k vládě vedl, a to bohužel až moc. Až tak, že se to tomu mladíkovi natolik zajídalo, že 100x radši lovil po lesích, než aby plnil nějaké vladařské povinnosti...jinak souhlas. Asi nás oba doplní Maser, kterej četl Václava od Spěváčka. Což mě vede k tomu, že bychom tu mohli zřídit ještě i vlákno o Václavovi, přecejen do 14. století patří i 22 let jeho vlády...
Nezabud hrr!
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Kontaktovat uživatele:
Jak píše Zdeslav. Karel tlačil Václava do politiky už od útlého dětství což byl podle mě Karlův největší životní omyl. Byl to jeden z rozhodujících vlivů na styl Václavova vládnutí.
Mikey má ale zas pravdu v tom, že dokud Karel žil, řešil veškeré problémy za V. a ten pak, ačkoli na to byl celý život připravován, veškeré záležitosti ve většině případů ani řešit nechtěl a unikal před nimi na své lovecké hrady.
Jinak jsem všemi deseti za vlákno o Václvovi
Mikey má ale zas pravdu v tom, že dokud Karel žil, řešil veškeré problémy za V. a ten pak, ačkoli na to byl celý život připravován, veškeré záležitosti ve většině případů ani řešit nechtěl a unikal před nimi na své lovecké hrady.
Jinak jsem všemi deseti za vlákno o Václvovi
silva-nortica.blog.cz