Naučné publikace
Moderátor: Sovinec
Re: Naučné publikace
A stojí zato vygooglit si ten festival, jsou tam k vidění krásné kostýmy. Stačí zadat do vyhledávače obrázků "limburg festival"+"nijmegen".
-
Pavel na Besednici
- Kontaktovat uživatele:
Ale není to první polovina 15. století? Myslím ten festival.
Co se nerozvíjí, umírá!
- noxter
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že je to asi nereálné, ale přesto sháním knížku "Dějiny hmotné kultury I.díl 2. svazek", kdyb jste to někde v antiku potkali dejte vědět. dík
Což o to, my ji máme, ale...noxter napsal:Já vím, že je to asi nereálné, ale přesto sháním knížku "Dějiny hmotné kultury I.díl 2. svazek", kdyb jste to někde v antiku potkali dejte vědět. dík
Máš dost per a barevných inkoustů na opsání a obkreslení?
Rádi Ti ji půjčíme na ofocení, pokud nebude vadit, že to je to původní vydání někdy z r. 1981, ale rozhodně ji nechceme prodat. Prostě je to poklad, no, a nic podobného zatím nevyšlo...
- noxter
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji, kompletně nascenovanou mi ji sehnal kolega, ale chtěl bych si jí doplnit i v knižním vydání...Kordulka napsal:Rádi Ti ji půjčíme na ofocení, pokud nebude vadit, že to je to původní vydání někdy z r. 1981, ale rozhodně ji nechceme prodat. Prostě je to poklad, no, a nic podobného zatím nevyšlo...
-
mikey.88
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Noxter: všechny svazky měli minulej týden v Praze v Celetný v knihkupectví Karlovy univerzity 

v Kosmasu se znovu objevila Šmahelova Cesta Karla IV. ve druhém vydání - za cca 1400 kč, ale nestihl jsem ji vzít. Nicméně předpokládám, že by měla být i v Praze.
Info mám z druhé ruky, ale zdroj by měl být spolehlivý
Info mám z druhé ruky, ale zdroj by měl být spolehlivý
Naposledy upravil(a) Maršálek dne Po 26. Dub 2010 8:24:02, celkem upraveno 1 x.
A zrazuje, kdo nechce rozumět,
že láska není dostat ženu v plen,
a kdo se snaží vynucovat hned,
čím má být za svou službu odměněn.
Takových lásek, těch je na tucty,
ale co je nám žena bez úcty,
já, já si musím v lásce vážit žen.
Hmmm, to už bude brzy - "Prodej auto nebo dům a kup si knihu". Nějak se do toho středověku vracíme tím nejpitomějším způsobem...
Asi se porozhlédnu po Amazonu, protože jsem s překvapením zjistila, že i v jinak drahé Británii jsou knihy o třetinu až polovinu levnější než u nás.
Asi se porozhlédnu po Amazonu, protože jsem s překvapením zjistila, že i v jinak drahé Británii jsou knihy o třetinu až polovinu levnější než u nás.
1400 Kč mi také přijde dost, ale asi si na dotisk po velkém úspěchu přisadili
nicméně kdyby se objevila někde v antiku za přijatelnou cenu, tak se ozvu, jak jsem slíbil. podle mně je to otázka času, protože se tam takové knihy objevují jako nedoceněné dárky a jsou pak často za nižší cenu. mám takhle poskládanou nemalou část své knihovny
nicméně kdyby se objevila někde v antiku za přijatelnou cenu, tak se ozvu, jak jsem slíbil. podle mně je to otázka času, protože se tam takové knihy objevují jako nedoceněné dárky a jsou pak často za nižší cenu. mám takhle poskládanou nemalou část své knihovny
A zrazuje, kdo nechce rozumět,
Ono to není až tak drastické, to je totiž dvojcena - je k tomu ještě "Karel IV. - státnické dílo" (Zlatá bula Karla IV., Maiestas Carolina a některé další dokumenty + studie o Karlu IV. od prof. Dr. Marie Bláhové). A to se vyplatííííí
Už je mám objednané, ač se mi tajil dech, když jsem potvrzovala objednávku...
Už je mám objednané, ač se mi tajil dech, když jsem potvrzovala objednávku...