Kožešiny
Re: Kožešiny
Já si z podobné podšívky prostě udělal dlouhou vestu a když je mi u ohně večer kosa tak si to hodím na sebe. Před diváky, ale ne.
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Jindřichův Hradec
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Když už je tu tohle vlánko, tak bych chtěl poprosit o radu- dostal jsem nějaké kožešinky a nejsem si jist o co přesně jde. Přijde mi to jako fretka. Kdyby se našla dobrá duše, která by mi pomohla exzviřátka určit, byl bych neskonale vděčný
. Díky M.
foto:

foto:

silva-nortica.blog.cz
-
mikey.88
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
To je fakt. Někdo je pověsil do průvanu za xxx a takhle to dopadlo. Ne vážně. Já si myslím že to bude kuna a tajně doufám ať nedopadneš jako já se svojí ondatrou 

-
Lenka
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Já myslím, že je to norek. Fretka by měla žlutější podsadu a nebyla by tak lesklá. Kuna má bílé nebo naoranžovělé podhrdlí. Jestli to má všude stejnoměrně dlouhý pesík, tuhý, ale jemný a příjemný na omak, tak je to norek a na 14. století to použít můžeš. Norek žil v té době i u nás.
- maser
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Jindřichův Hradec
- Kontaktovat uživatele:
Díky, právě jsem ti psal na LH, že to po víkendu vyfotím podrobněji, abych měl jistotu. No a pokud to je opravdu norek, tak ou jé, napadá mě tolik možností kam ho našít... 
silva-nortica.blog.cz
A já dokonce přesně vím, CO to je za norky.
Podle wikiny byl poslední norek evropský v Čechách se vyskytující zastřelen v r. 1896 u Jindřichova Hradce.
No pane Heřmane; styď se , zhýralče
Podle wikiny byl poslední norek evropský v Čechách se vyskytující zastřelen v r. 1896 u Jindřichova Hradce.
No pane Heřmane; styď se , zhýralče
-
Pavel na Besednici
- Kontaktovat uživatele:
Ale jedině s pacičkama a hlavičkama!maser napsal:Díky, právě jsem ti psal na LH, že to po víkendu vyfotím podrobněji, abych měl jistotu. No a pokud to je opravdu norek, tak ou jé, napadá mě tolik možností kam ho našít...
Co se nerozvíjí, umírá!