Praktické rady

freedredy
Kontaktovat uživatele:

Re: Praktické rady

Příspěvek od freedredy »

Je rozepínací, já bych to teda udělala, tak, že ji dam na židli, jako přez opěrátko na sluníčko a hotovo..
mikey.88
ČLEN SPOLKU
Místo/Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey.88 »

Můžu tohle použít k impregnaci bot?

http://www.lh-shop.cz/index.php?page=sh ... =5&lang=cs
Obrázek
Kordulka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kordulka »

Jo, tohle bych, s ohledem na složení, fakt doporučila. My jsme si nakoupili krémy na boty se včelím voskem a je to úplná nádhera.
Mám jedny dost popraskané , jenže pohodlné a příjemné, botky. Ne, že by ty praskliny zmizely, ale kůže změkla a vosk to opravdu jakoby vyspravil, takže vypadají mnohem líp a prasklin přestalo přibývat.

Podobně kvalitní služby ještě umí ELASKON, o kterém už tu někde byla řeč také. Což je zase přírodní mazadlo ze směsi vosku, loje a lanolinu - a stojí 200ml jen asi 40.- Kč. Ale práce s ním je trošku pracnější, bo se musí ohřát; ten balzám nahoře je v tomhle lepší 8-)
Šárka Přibíkova
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šárka Přibíkova »

Má někdo zkušenosti s napařováním kloubouků? Potřebovala bych plstěný základ trochu srazit a dotvarovat, ale nenašla jsem žádný pořádný návod nebo rady. Případně jestli se už tady něco takového řešilo na fóru, tak prosím kde 8-)
Avátar uživatele
Koli
ČLEN SPOLKU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koli »

Něco na ten způsob jsem zkoušel u třicítkového klobouku, jenže jsem ho naopak potřeboval roztáhnout a dotvarovat. Nedělal jsem to podle žádného návodu, prostě jsem ho položil na hrnec na pecku a nechal páru, ať udělá své. Klobouk je pak pěkně vláčný (navíc horký a mokrý) a dá se tvarovat dle libosti. Akorát poněkud pouští barvu, což jsem nevěděl, dokud jsem ho nenarval na hlavu.
mikey.88
ČLEN SPOLKU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey.88 »

Věděl by prosím někdo, jestli lze udělat půlkolový plášť zapínaný na 3 nebo 4 knoflíky tak, aby mohlo být zapínaní jak v ose těla, tak módně na levém rameni? Teoreticky jde jen o pootočení pláště u krku na stranu ale nejsem si tím jistý, tak se zeptám.
Obrázek
Avátar uživatele
Svenbjörn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svenbjörn »

Ja mam polkruhovy plašt na 3 gombiky v ose tela. Ale gombik ktory je obopina krk je posunuty aby pekne obopol cely krk a nerobily sa faldy. Takze sa da.
mikey.88
ČLEN SPOLKU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mikey.88 »

A můžeš to zapínání hodit na rameno mimo osu nebo to pak už nesedí?
Obrázek
Avátar uživatele
Svenbjörn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svenbjörn »

Hodil som to zapinanie na rmeno a sedi to dobre.
Avátar uživatele
Krisstina
ČLEN SPOLKU
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krisstina »

Nemáte někdo tip na zdroj vyšívacího hedvábí? Sartor má málo vinuté a nechci si na sebe šít další bič (to už budu radši vyšívat psem) - nevíte někdo kam na něj (hedvábí, ne na "hedvábí")?
Odpovědět