Chlape, připrav se na kritiku i na tu co ti nebude příjemná, pokud tedy chceš poradit.Lev Gothard napsal:Milý příteli, toužím vidět Váš meč. Mám totiž pocit, že jste musel zdědit excalibur, protože jen v porovnání s ním mohou být všechny ostatní meče hračka. Jsem velice zklamaný... čekal jsem trochu, trochu víc... a ne jen kritiku všeho, úplně všeho. Vy všichni se zde zaobíráte výhradně vzhledem, ale funkčnost nikdo nehledá. prošlo mi rukama desítka zbraní... ale jen ten můj meč se nepovoluje, nedělají se mu velké zuby, je přijatelně těžký i realistický a dobově přijatelný.mikey.88 napsal:Mně se už z principu nelíbí to, že výrobce uvádí na svých stránkách toto: Dodávám pouze ty chladné zbraně, které najdete v mém fotoalbu. Dodám že ve fotoalbu jsou meče hrozné!!!
Viz: http://www.chladnezbrane.estranky.cz/
Mikey.88: Moc rád bych viděl Váš meč, očekávám foto, jak má vypadat správný meč. Prosím neurazte se, nechci vás rozzlobit, ale jste li takový kritik, musíte být i lepší než ten, koho kritizujete...
Věř, že když ti tvrdíme, že tento meč není tak jak by měl vypadat meč, tak je to pravda. Širší žlábek tam samozřejmě udělat jde, ale to by musel být kovaný a ne broušený.
Hájíš se tu tak jak se hájí většina těch co slyšet a vidět nechtějí. Já i ostatní tu, když jsme začínali, jsme pokoupili takových pitomin hromady protože jsme o tom věděli stejné prd jako dnes ty. Dnes už bych si takové věci nekoupil.
Zkus se přenést přes své uražené Ego a rozumně si tu prohlédni fórum. Najdeš dost odpovědí na své otázky.
Ten meč co máš je opravdu hrozný. Celkově by to i šlo, ale zrovna právě ten nereálný žlábek je dost průšvih. Píšeš, že ti rukama prošlo několik mečů a nevyhovovali- od koho jsi je kupoval? On je dnes internet plný lidí co vyrábí ,,meče'', ale udělat kvalitní meč je kumšt.
Nikdo z nás tu nevěděl ihned všechno, ale učíme se a radíme si co, kde a jak.
Neboj že by se tu řešil jenom vzhled. O ten ale také jde, zbraň by měla vypadat jako zbraň dané doby! Funkčnost a věrnost zbraně by měly jít ruku v ruce.
Projdi si tohle- viewtopic.php?f=21&t=87