Chybí kopí délka 2.5m resp není na obrázku
Misky z plechu na lokty take nejsou na obrazku
Lamelove predlokti taktez neni na obrazku
Kulaty stitek ma drzeni tak aby sel dat na predlokti a slo manipulovat s kopim, dalsi moznosti ohledne stitu mam jeste pechotni stit ve tvaru obdelnika 90x60cm
Tak na cem dal zapracovat?
pribik.jpg (41.67 KiB) Zobrazeno 5284 x
Přibyslav II. z Pořešína purkrabí hradu Krumlov a bratr Vernera I. z Pořešína r. 1320
Ahoj po dlouhém uvažování a přemýšlení Vám všem musím oznámit své omezení jakékoliv činnosti v rámci projektu Doba Karlova. Jak jistě víte, jsem vedoucí vlastního projektu, který ztvárňuje jihočeského šlechtice Přibyslava II. z Pořešína a jeho družiny z roku 1320, s tímto projektem je také spojeno držení a správa hradu Pořešín jakožto základny. Pořešínský projekt je moje srdcová záležitost a životní sen. Bohužel mi pohlcuje tolik času a úsilí, že mi nezbývá čas na další činnosti v „jiných obdobích“. Když čas dovolí, rád přijedu na akce projektu Doba Karlova jakožto lehkooděnec ve službách pana z Hradce. Tímto chci požádat o vyřazení z členů Doby Karlovy. Jistě mě chápete, ale jsem připraven i na nepochopení a výtky vůči mé osobě či našemu projektu. Doufám, že nadále zůstaneme přáteli jako doteď. Všichni jste samozřejmě na Pořešíně vždy vítáni.
S díky za prožitá dobrodružství teď už jen Přibyslav II. z Pořešína
Přibyslav II. z Pořešína purkrabí hradu Krumlov a bratr Vernera I. z Pořešína r. 1320