Vítek - neurozený jezdec
Moderátor: Sovinec
-
Balag
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vítek - neurozený jezdec
Tak to jsme si nerozuměli, moje chyba, já to špatně pochopil, já sem to psal už v úvodu,
chtěl bych být doprovod nějakého pána, právě zmíněný bodyguard a s tím potřebuji právě pomoct, aby mi pán, nebo ostatní tedy dopomohli k adekvátnímu odění a pokud možno vědomostem, aby mi vysvětlil, co se ode mne očekává, co budu dělat, jak budu vypadat atd. Nemám příliš jasnou představu, neboť nevím jak to chodí a teoretických znalostí nemám o mnoho víc.
Snad bych se i něco naučil, ale jsem člověk manuálně velmi nezručný a potřeboval bych mnoho času a trpělivosti, proto doufám, že vy jí máte na rozdávání.
Jinak jak jsem psal jsem z Prahy.
P. S.: Říkejte, resp. pište mi klidně Vít/Vítku já se tak skutečně jmenuji, četl jsem tady na fóru někde, že se jedná o v historii použitelné jméno a Balag je v podstatě pouze nick, který používám, kde se dá, abych nezapomněl na své přihlašovací jméno.
chtěl bych být doprovod nějakého pána, právě zmíněný bodyguard a s tím potřebuji právě pomoct, aby mi pán, nebo ostatní tedy dopomohli k adekvátnímu odění a pokud možno vědomostem, aby mi vysvětlil, co se ode mne očekává, co budu dělat, jak budu vypadat atd. Nemám příliš jasnou představu, neboť nevím jak to chodí a teoretických znalostí nemám o mnoho víc.
Snad bych se i něco naučil, ale jsem člověk manuálně velmi nezručný a potřeboval bych mnoho času a trpělivosti, proto doufám, že vy jí máte na rozdávání.
Jinak jak jsem psal jsem z Prahy.
P. S.: Říkejte, resp. pište mi klidně Vít/Vítku já se tak skutečně jmenuji, četl jsem tady na fóru někde, že se jedná o v historii použitelné jméno a Balag je v podstatě pouze nick, který používám, kde se dá, abych nezapomněl na své přihlašovací jméno.
Pokud ještě nemáš pána, můj choť, pan Vítek z Borotína, Tě rád přijme do svých služeb
Do Prahy to máme nedaleko a můj choť by rychle dosažitelného průvodce odměnil pomocí i radou.
Do Prahy to máme nedaleko a můj choť by rychle dosažitelného průvodce odměnil pomocí i radou.
- Cliff
- Místo/Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
- Kontaktovat uživatele:
Jako jezdec nebudeš žádný mrzák, kdo měl koně většinou měl i v měšci. Jak někdo psal štít ti zrobí dautus, robí docela levně a dobře.
http://dautus.bodie.eu/
Pokud se nechceš hrnout do šití tak to radší nedělej
( vím ze své zkušenosti) ostatně časem se k tomu možná stejně dostaneš. Z Prahy nejsem takže ti neporadím švadlenu. Ale pokud bys chtěl zkusit něco upichnout sám zkus třeba bruchy, ty jsou vcelku lehké a aspoň poznáš jestli to má cenu si šit sám.
Jo a ty rukavice, radší s prstama, budeš za ně rád až dostaneš po prstech
http://dautus.bodie.eu/
Pokud se nechceš hrnout do šití tak to radší nedělej
Jo a ty rukavice, radší s prstama, budeš za ně rád až dostaneš po prstech
Cherchez la femme
- Czernozub
- Místo/Bydliště: Želiv, Tábor
- Kontaktovat uživatele:
Švadlenu ti poradím- Věru Kormoutovou, můžu ti na ní poslat číslo. Obléká třeba půlku švýcarské pěchoty. Prošívku ti za dobrý peníz ušiju já, a tu vycpávku pod helmu klidně taky.
"Neorganizovaná banda není armádou o nic víc, než hromada cihel domem."
Sókratés
Sókratés
-
Balag
- Kontaktovat uživatele:
Kontakt na švadlenu samozřejmě uvítám.
Chci se tedy zeptat, neboť nestála pár korun (alespoň pro mě), má prošívanice je neupravitelná, potřebuju tedy novou?
Pokud ano, kolik by mě tedy stála, o kuklu bych měl zájem taky, ale to má čas, neboť neznám přesnou délku budoucího aventailu, tu budu znát pravděpodobně někdy v září.
Chci se tedy zeptat, neboť nestála pár korun (alespoň pro mě), má prošívanice je neupravitelná, potřebuju tedy novou?
Pokud ano, kolik by mě tedy stála, o kuklu bych měl zájem taky, ale to má čas, neboť neznám přesnou délku budoucího aventailu, tu budu znát pravděpodobně někdy v září.
-
Balag
- Kontaktovat uživatele:
Ano přišla, ještě jsem neodpověděl, neboť Tvůj pán není jediný kdo projevil zájem o mé chatrné služby, tudíž mám trochu obavy o to, když přijmu službu jednoho, ten druhý by na mě nemusel pohlížet se zalíbením, tedy nechci urazit.
-
Balag
- Kontaktovat uživatele:
Chci se zeptat, ten štít co sem předesílal http://www.outfit4events.cz/stity/stit- ... it-marburg, mi dautus udělá ale cituji: "...ale neudělám identický jako je na obrázku,ani to neni dobové a řemení dávám na přezky,to zavazovací řemení je hezký,ale tenhle způsob není zrovna nejlepší,umím jiný a to by bylo cca o 150,- dražší,také bez přezek."
Chci se zeptat zda si mám vybrat přezky či to druhé bezpřezkové zavazování a zda i rozměr toho štítu výška 78 cm, šířka 64 cm je v pořádku, zdá se mi poněkud veliký.
Chci se zeptat zda si mám vybrat přezky či to druhé bezpřezkové zavazování a zda i rozměr toho štítu výška 78 cm, šířka 64 cm je v pořádku, zdá se mi poněkud veliký.
- Cliff
- Místo/Bydliště: Frýdlant nad Ostravicí
- Kontaktovat uživatele:
Přezky
Já mám 77/55.....další si chci menší, ale těžko radit každému vyhovuje něco jiného.
Cherchez la femme
- Markvart ze Šternberka
- ČLEN SPOLKU
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že toho se tu nemusíš bát. Je na Tobě jakou družinu zvolíš. A hlavně, není to závazek na celý život
Prostě si vyber dle svého nejlepšího uvážení a žádného hněvu se neobávej. 
Markvart ze Šternberka