Hašek z Lemberka, Česká šlechta
Moderátor: Sovinec
- Czernozub
- Místo/Bydliště: Želiv, Tábor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Hašek z Lemberka, Česká šlechta
Ještě že nenosím spodky, skoro jsem se připo.... moc pěkné!
Vivat Lemberk! 
"Neorganizovaná banda není armádou o nic víc, než hromada cihel domem."
Sókratés
Sókratés
Děkuji všem za vyjadřeni
Klinštejn: proč bych to taky nenosil když je to dobry a vyhovuje to hehe
Krisstina: Osobně žel takove schopnosti v šiti nemám Pourpoint je práce Zuzky: Sartor Bohemia (ja sil tak ty veci z prvni fotky
)
Klinštejn: proč bych to taky nenosil když je to dobry a vyhovuje to hehe
Krisstina: Osobně žel takove schopnosti v šiti nemám Pourpoint je práce Zuzky: Sartor Bohemia (ja sil tak ty veci z prvni fotky
-
Zdeslav
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že herr von Lemberk je momentálně kočičák numero uno. Fakt paráda, takhle si ty oděvy přesně představuju

Nezabud hrr!
- scarvein
- ČLEN SPOLKU a sponzor Brodce
- Kontaktovat uživatele:
Vyborne, som nesmierne stastny ze sa kostymova uroven posunula opat o kusok dalej. Mal som moznost ten kabatec vidiet v priebehu vyroby a bol som velmi zvedavy, ako to cele nakoniec dopadne. Treba konstatovat, ze to dopadlo skvele - je tak akurat vycpany, strihnuty presne na telo, zvyraznuje to co ma. Zuzana spravila dalsi dobry kus prace 
Ja som nad Charlesovym kabatcom tiez uvazoval, ale potom som zhodnotil, ze je dost preflaknuty (aj ked maloktory z nich je tak dotiahnuty ako ten tvoj!) a chcel som nieco originalnejsie. Takze klasicky pojdem radsej hlavou proti muru na neprebadane pole. Ten hodvabny damasok (aj spolu s dalsimi dvoma historickymi vzormi od sartoru) som videl hned ked prisiel z ciny a slintal som nad tym, bol som velmi zvedavy na to, ako bude vypadat uz priamo na kostyme. Nezostava nic ine, ako zatlieskat
Jedine co ma trosku zaraza, je ze som myslel, ze po tom vzore bude dracka - a ukazalo sa ze skoro vsetok siel do zahranicia - ty si v podstate prvy clovek z CR/SR co som videl ze ho ma. Prognoza mi nevysla. 
Ja som nad Charlesovym kabatcom tiez uvazoval, ale potom som zhodnotil, ze je dost preflaknuty (aj ked maloktory z nich je tak dotiahnuty ako ten tvoj!) a chcel som nieco originalnejsie. Takze klasicky pojdem radsej hlavou proti muru na neprebadane pole. Ten hodvabny damasok (aj spolu s dalsimi dvoma historickymi vzormi od sartoru) som videl hned ked prisiel z ciny a slintal som nad tym, bol som velmi zvedavy na to, ako bude vypadat uz priamo na kostyme. Nezostava nic ine, ako zatlieskat
V minulosti si boli ludia ovela blizsi... stare zbrane totiz este nemali dostatocny dostrel.