Stany
-
Pavel na Besednici
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stany
Ten panský stan, to je "hustý"!
To jsem v životě neviděl. To máš z těch francouzských stránek?
A všimněte si, v interiéru menšího stanu vidíte přenosný oltář.
A všimněte si, v interiéru menšího stanu vidíte přenosný oltář.
Co se nerozvíjí, umírá!
-
mikey.88
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Pavel na Besednici: Mno tak obojí jsou fotky z festivalu oživené historie v městečku Marle, kde jsem byl. Nejsou to přímo mé fotky ale je to z toho víkendu.
Ten mega stan je celkem bežný pro vysoce postavené šlechtice a fakt můžu potvrdit, že tam je pohodlíčko jedna báseň. Koukal jsem dovnitř
Ale nedokážu si představit tu cenu. Hlavních tyčí je šest
plus další pomocné. A toho plátna... by se smrtelník nedoplatil a ušil se k smrti.
K tomu interiéru toho menšího stanu, tak přenosný oltář je pěkný kousek doplňku navozující autenticitu a navíc pro každého šlechtice je nutný přece svatostánek, kde by se mohl pomodlit před bitevní vřavou
Triptych nebo Diptych... atd. 
Ten mega stan je celkem bežný pro vysoce postavené šlechtice a fakt můžu potvrdit, že tam je pohodlíčko jedna báseň. Koukal jsem dovnitř
K tomu interiéru toho menšího stanu, tak přenosný oltář je pěkný kousek doplňku navozující autenticitu a navíc pro každého šlechtice je nutný přece svatostánek, kde by se mohl pomodlit před bitevní vřavou

-
mikey.88
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
maser: Ten hrudní plát nebude barvený, nýbrž potažený látkou
Alespoň mi to tak připadá
Našel jsem konečně jeden web, kde nabízejí skutečně dobově vypadající stany
EDIT Bahnak: smazán nefunkční odkaz
Našel jsem konečně jeden web, kde nabízejí skutečně dobově vypadající stany
EDIT Bahnak: smazán nefunkční odkaz

Tak ty jsou vymazlený!!
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/