Nuže, ten můj kostým nebude mít rovné okraje (spodní lem tuniky a pachy), ale bude na nich mít jemnou vlnku, to by myslím vadit nemělo, bude to spíš takové polepšení toho kostýmu. Za další - narozdíl od Richarda to budu mít podšité zlatou (žlutou) látkou namísto bílé... ta bílá se mi skutečně nelíbí, ale to je myslím spíš kosmetický detail. Taky bych chtěl tu suknici o něco delší (tak nad kolena), protože v suknici téhle délky bych při mé postavě vypadal vyloženě blbě. Jinak na té fotce není třeba vidět, jak má řešené zapínání té suknice u krku nebo případně po celé délce. Ale pokud budu mít tu suknici delší, pak zapínání po celé délce asi odpadá, ne? Takže třebas jen zapínání o něco delší (přes celý hrudník) jako zdobení, protože knoflíky byly in. Stejně tak není vidět zapínání rukávů u košile - já bych vsadil na řadu zlatých knoflíků... co vy na to? Taky není vidět, jak je to řešené pod tou kápí... Já bych navrhoval jen prostý ovýlný průstřih a stojací límec u košile. Jinak látku se mi povedlo na tu svrchní suknici sehnat téměř přesně takovou jako je na obrázku - zlatozeleně vyšívaný samet.
Tak tolik k mým názorům a změnám a můžete se do mě pustit