Bohuš ze Staříče(Starče), moravský šlechtic 1350 - 1370
Moderátor: Sovinec
Re: Josif - Moravský nižší šlechtic
Pánové, co vy na tyhle knoflíčky???
http://www.mercatores.cz/civilni-odev/z ... ickem.html
jde mi o zapínání na rukávech
http://www.mercatores.cz/civilni-odev/z ... ickem.html
jde mi o zapínání na rukávech
Bohuš Ras
Si vis pace, para bellum
Si vis pace, para bellum
- Klinštejn
- Místo/Bydliště: Den Kalla Norden
- Kontaktovat uživatele:
Tedy já jsem tu ten nejmenší... nevím, zda nejsou na nižšího šlechtice moc okázalé (aspoň ty s těmi kamínky)... ¨
No.. skladem mají tři.. nevím proč.. a na to, že čím víc knoflíků, tím větší kočičák, tak bych si asi já osobně knoflíky 29kč/ks rozmyslel...
No.. skladem mají tři.. nevím proč.. a na to, že čím víc knoflíků, tím větší kočičák, tak bych si asi já osobně knoflíky 29kč/ks rozmyslel...
Naposledy upravil(a) Klinštejn dne Stř 16. Pro 2009 22:53:24, celkem upraveno 1 x.
Det finns alltid hopp.. - Klinštejn
- Kontaktovat uživatele:
už jsem si všiml a opravil.. nicméně i tak je to dost
Ale jestli do toho půjdeš, tak smeknu svůj šlap, protože bude vidět, jak vážně k věci přistupuješ 
Det finns alltid hopp.. Re: Josif - Moravský nižší šlechtic
tak půvppdní záměr byl od nich kupovat ty mosazné za 60kč/ks, ale těch měli opravdu málo, takže volba padla na tyhle
Bohuš Ras
Si vis pace, para bellum
Si vis pace, para bellum
- Klinštejn
- Kontaktovat uživatele:
Hmm.. tak to mi přijde jako zlodějina
..To bych si raději zkusil knoflíky odlévat z cínu..
Det finns alltid hopp.. Re: Josif - Moravský nižší šlechtic
Mám opět dotázek. Jedná se o boty. Momentálně mám jen tyto:
Výrobcem je A. Kvasnička z Brna. Kdo od něho měl někdy boty, tak ví, že jsou kvalitní a opravdu velmi dobře sedí. Pokud by na naši dobu a mojí postavu šly aspoň trochu zkousnout, byl bych velmi rád. Jsou šité na míru a moc dobře se mi v nich chodí. Časem bych je vymněnil za nějáké echtovnější, ale víme to všichni:"It´s all about money..."
Případně, pokud by jim pomohla k snesitelnosti nějáká úprava, jsem jedno velké ucho...
PS: Ty fleky jsou od bahna a úplně jsem se zhrozil, když jsem je teď po delší době vytáhl z botníku
PS: Ty fleky jsou od bahna a úplně jsem se zhrozil, když jsem je teď po delší době vytáhl z botníku
Bohuš Ras
Si vis pace, para bellum
Si vis pace, para bellum
- noxter
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych buď odřezal ten lem, nebo bych je zkrátil ještě víc a dodělal nějaké druhotné zapínání. Něco pro inspiraci http://www.personal.utulsa.edu/~marc-ca ... /SLIST.HTM
já bych je spíše zkusil prodat a nechal ušít nové, ale já nejsem ten, kdo tu určuje pravidla 
nicméně platí, že všechny případné úpravy stejně nepovedou ke kýženému cíly, dají dost práce a současně boty úplně znehodnotí...
nicméně platí, že všechny případné úpravy stejně nepovedou ke kýženému cíly, dají dost práce a současně boty úplně znehodnotí...
A zrazuje, kdo nechce rozumět,
že láska není dostat ženu v plen,
a kdo se snaží vynucovat hned,
čím má být za svou službu odměněn.
Takových lásek, těch je na tucty,
ale co je nám žena bez úcty,
já, já si musím v lásce vážit žen.
že láska není dostat ženu v plen,
a kdo se snaží vynucovat hned,
čím má být za svou službu odměněn.
Takových lásek, těch je na tucty,
ale co je nám žena bez úcty,
já, já si musím v lásce vážit žen.
- noxter
- Místo/Bydliště: Ostrava
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě to je bez diskuze ta nejlepší volba a v důsledku jediná správná.(bez ironie)Maršálek napsal:já bych je spíše zkusil prodat a nechal ušít nové, ale já nejsem ten, kdo tu určuje pravidla