Marek- bohatší žoldnéř(těžkooděnec)
Moderátor: Sovinec
Re: Marek- bohatší žoldnéř(těžkooděnec)
jak to myslíš volne místo stránek??
a co stím??
- kure
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Třinec/Brno
- Kontaktovat uživatele:
No momentálně musím doděšlat ruce a potom ještě udělat aspoň prošívané ale spíš podbíjené nohy a zbroj bude na nějakou dobu hotová a budu vylepšovat civil. Jo fotek moc nedávám ale časem přibudou hlavně až budu zbroj kompletovat ať vidíte jaký v tom jsem fešákStabl24 napsal:kure:Ale to už je o vkusu každého soubruh...tož pravda:-)
a Ty jsi na tom jak?...mame podobne postavy, tak mě to zajíma
,za kůsu díky
tak to jsi na tom dobře....za to ja budu mít co delat abych to stihnul do libušína dat alespon na regulerni KM:-(kure napsal:No momentálně musím doděšlat ruce a potom ještě udělat aspoň prošívané ale spíš podbíjené nohy a zbroj bude na nějakou dobu hotová a budu vylepšovat civil. Jo fotek moc nedávám ale časem přibudou hlavně až budu zbroj kompletovat ať vidíte jaký v tom jsem fešák.
no uvidíme
tak si jdu hrat s kyrysem, tak mi drzte palce 
- Klinštejn
- Místo/Bydliště: Den Kalla Norden
- Kontaktovat uživatele:
Hehe.. držím a závidím, že si s ním jdeš hrát sám.. s mým si musí hrát momentálně kovotepec Břéťa, protože Klinštejn to zatím neumět
Každopádně hodně štěstí se vším;) Doufám, že se na Libušíně uvidíme 
Det finns alltid hopp.. -
Zdeslav
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Stabl24: Jo tak tim tesákem jsi myslel tenhle olbřímý jídelní nožík, tak to je jiná
Ten výjev z Maciewa, jak se tam s tim ti jezdci krájej vejpůl je dost zábavnej.
K těm další věcem: Klobouk se vleze, i když potvrzený ho pokud vím nemáme. Žebradlo a nátepníky (s novými přezkami a bez cvočků) moc hezký.
Ta hastrošská image z fotky co jsi sem dával odkaz chce poladit, ale k tomu asi nemusim extra nic dodávat. Myslim, že už máš sám docela jasnou představu jak se sebou naložit.
Palce držim zodpovědně
Jdu se pokusit ještě navýšit to místo pro přílohy. Nutno teda přizat, že to jde fakt rychlejc, než jsem čekal
K těm další věcem: Klobouk se vleze, i když potvrzený ho pokud vím nemáme. Žebradlo a nátepníky (s novými přezkami a bez cvočků) moc hezký.
Ta hastrošská image z fotky co jsi sem dával odkaz chce poladit, ale k tomu asi nemusim extra nic dodávat. Myslim, že už máš sám docela jasnou představu jak se sebou naložit.
Palce držim zodpovědně
Jdu se pokusit ještě navýšit to místo pro přílohy. Nutno teda přizat, že to jde fakt rychlejc, než jsem čekal
Nezabud hrr!
-
Zdeslav
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Praha
- Kontaktovat uživatele:
Takže prostor pro přílohy jsem navýšil rovnou o 50% ať nám to ještě nějaký čas vydrží.
Abyste mi věřili (a a by tenhle příspěvek nebyl uplně OT
) Přikládám vyobrazení výšeuvedeného tesáku z Maciewského bible:
Abyste mi věřili (a a by tenhle příspěvek nebyl uplně OT
- Přílohy
-
- otm10va&b.gif (414.86 KiB) Zobrazeno 4161 x
Nezabud hrr!