Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Moderátor: Sovinec
-
Jiří z Holohlav
- pan rytíř
- Místo/Bydliště: Rumburk
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol
Mrkni na "otcovské "stránky Janovců - Viaboemia. 
- Klinštejn
- Místo/Bydliště: Den Kalla Norden
- Kontaktovat uživatele:
Ano.. a splints.. nebo splint mail se volně do češtiny překládá jako lamelový zbroj..
Jinak parádní avatar, klidně bys tu mohl dělat vyššího šlechtice a nemusel bys asi ani nic moc měnit. Nechtěl bys sem přihodit větší verzi?
Jinak parádní avatar, klidně bys tu mohl dělat vyššího šlechtice a nemusel bys asi ani nic moc měnit. Nechtěl bys sem přihodit větší verzi?
Det finns alltid hopp.. - Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
ahoj kukly se az tak zbavovat nechci, ale rad bych presel na nytovane krouzky. Nevim moc kde sehnat nytovanou kuklu a take se bojim ze se pak nevejdu s batvatem do prilby uz ted jsem tak tak a nechce se mi kupovat i novu prilbu....
Pesaka delam v zasade jako neurozeneho protoze kabatec je pesi a nemyslim si ze by takovou zbroj nosil slechtic a protoze memam druzijniky....takze je to o tom jak to zabalit.
....na normalni bytvy to neresim a jsem pesak a erb je meho pana??
na dobove akce ho zakryvam nebo ho nenosim. Uz mam ale korpusy a planuju udelat dalsich par stitu tak si jeden necham bez erbu 
Zbrane nosim vetsinou podle toho proti komu stojim a kdo stoji za mnou, ale v zasade zaklad stit a kopi ktereho se podle situace zbavim a jdu pobockou vetsinou tesakem, sekerou nebo vsim co je po ruce....apropo muzu mit jako neurozeny jednorucni mec?
Erb na stite mam take proto ze jsem puvodne budoval teskeho pana ktereho mam v profilu a ktereho s vami take rad proberu ale s nim mam par problemu jako ze potrebuji novu prilbu, krouzkovoukosily a minimalne jine ramena a vahou zbroje jsem uz ted bez te kosile na temer maximu ktere jsem schopen v parnem lete nosit..
kralovstvi za kone:)
Jakeho avatara mas na mysli Pane z Klinstejna? z kontextu chapu ze myslis tu teskou zbroj co mam v prifilu tomu se rika avatar?
Az dorazim domu tak natahnu fotku aby jste ji taky mohli zdrbat
) na fotkach mam ale jste stary kabatec tak mozna jeste drive neco vyfotim nez to sem dam.. 
Pesaka delam v zasade jako neurozeneho protoze kabatec je pesi a nemyslim si ze by takovou zbroj nosil slechtic a protoze memam druzijniky....takze je to o tom jak to zabalit.
Zbrane nosim vetsinou podle toho proti komu stojim a kdo stoji za mnou, ale v zasade zaklad stit a kopi ktereho se podle situace zbavim a jdu pobockou vetsinou tesakem, sekerou nebo vsim co je po ruce....apropo muzu mit jako neurozeny jednorucni mec?
Erb na stite mam take proto ze jsem puvodne budoval teskeho pana ktereho mam v profilu a ktereho s vami take rad proberu ale s nim mam par problemu jako ze potrebuji novu prilbu, krouzkovoukosily a minimalne jine ramena a vahou zbroje jsem uz ted bez te kosile na temer maximu ktere jsem schopen v parnem lete nosit..
Jakeho avatara mas na mysli Pane z Klinstejna? z kontextu chapu ze myslis tu teskou zbroj co mam v prifilu tomu se rika avatar?
Az dorazim domu tak natahnu fotku aby jste ji taky mohli zdrbat
Ahoj Jene, kroužkovou kuklu nejtovanou splašíš tady- http://www.shop.armour.cz/ nebo napiš chlapíkovi jménem Kouřiš- kourish@email.cz také je prodává. Jinak jakou přilbu si představuješ na toho Pána? Tahle mi nepřijde zlá. A ještě ti musím pochválit ten pláťák- je dost dobrej.
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Chtel bych tu samou ale tahle mi nesedi... je mala talze jen s vycpavkou bez batvatu, je z moc tenkeho plechu a taky se nevejdou krouzky pod hledi u brady...
Dekuju za pochvalu plataku....plyval jsem pri jeho vyrobe pot, krev a slzy.....
)
Dekuju za pochvalu plataku....plyval jsem pri jeho vyrobe pot, krev a slzy.....
- kure
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Třinec/Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak to gratuluji dvojnásob k jeho výrobě. A jinak vítám v místním kroužku lídí co klepou do plechu. Zbytek je taky tvoje výroba nebo ten už je kupovaný?
Na druhou starnu už to umíš, asi se dohodneme, aby si mi jeden pláťák vyrobil.
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním."
Thales z Milétu
" Radit ostatním."
Thales z Milétu
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
Vsechny plechy krom toho kabatce je Diopan..... Jinak si vsechno krom mecu delam sam
tady prihazuju trosku detailu toho panaka co tu na mne kouka
No richarde nevim nevim rad se s tebou podelim o zkusenosti ale nevim jestli bych nasel cas jeste na jeden tenhle jsem delal cely mesic.
tady prihazuju trosku detailu toho panaka co tu na mne kouka
No richarde nevim nevim rad se s tebou podelim o zkusenosti ale nevim jestli bych nasel cas jeste na jeden tenhle jsem delal cely mesic.
- Přílohy
-
- PICT0237.jpg (68.4 KiB) Zobrazeno 4421 x
-
- PICT0225.jpg (73.26 KiB) Zobrazeno 4421 x
- kure
- ČLEN SPOLKU
- Místo/Bydliště: Třinec/Brno
- Kontaktovat uživatele:
Tak jáj sem kabátec jednou zkoušel a výsledky nic moc ale potahoval jsem ho jenom látkou. Někde ho mám ještě schovaný časem půjde na prodej.
- Jan Zadubsky
- Kontaktovat uživatele:
vypada to strasne jednoduse ale je to pekna fuska zvlaste aby to pak vsechno sedelo kde ma ...kure napsal:Tak jáj sem kabátec jednou zkoušel a výsledky nic moc ale potahoval jsem ho jenom látkou. Někde ho mám ještě schovaný časem půjde na prodej.