Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol

Prostor pro rady a pomoc

Moderátor: Sovinec

Avátar uživatele
kure
ČLEN SPOLKU
Místo/Bydliště: Třinec/Brno
Kontaktovat uživatele:

Re: Jan Zádubský ala pešák konce 14.stol

Příspěvek od kure »

Jo to je dělal jsem ho proto že mi kyrys z jednoho kusu připadal jako složitá věc a když jsem rok na to zkoušel kyrys tak šel až podezřele jednoduše :) Jinak nejvíc mně na tom štvalo to nýtování, tím jsem strávil několik dní.
richardrg
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od richardrg »

No richarde nevim nevim rad se s tebou podelim o zkusenosti ale nevim jestli bych nasel cas jeste na jeden tenhle jsem delal cely mesic. :(

Já si luxusní oděv připravuji už 15 měsíců a to jsem ani nepích do látky, čas tak nějak rychle utíká....
Ale na jaře snad vylezu s něčím jiným, jednodušším a levnějším.

Pokud by byla dodací lhůta kratší než 15 měsíců tak bych to asi vzal...
" Co je na světě nejjednodušší ?"
" Radit ostatním."
Thales z Milétu
Avátar uživatele
Jan Zadubsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan Zadubsky »

kure napsal:Jo to je dělal jsem ho proto že mi kyrys z jednoho kusu připadal jako složitá věc a když jsem rok na to zkoušel kyrys tak šel až podezřele jednoduše :) Jinak nejvíc mně na tom štvalo to nýtování, tím jsem strávil několik dní.
Ja jsem po predchozich zkusenostech rovou vychazel z kyrysu ktery jsem rozrezal. O nytovani mi ani nemluv mam tam asi 600 nytu....
richardrg napsal: Pokud by byla dodací lhůta kratší než 15 měsíců tak bych to asi vzal...

To by se stihnou dalo pokecame o tom mimo vidim to na to ze bychom to mohli udelat spolu uz protoze sam to nenanytuju... ale uvidime v breznu cekam prirustek do rodiny takze nevim jestli budu mit vubec cas udelat si svoje veci :(

Ohlásit tento příspěvek
Naposledy upravil(a) Jan Zadubsky dne Čt 04. Ún 2010 19:18:48, celkem upraveno 1 x.
Avátar uživatele
Jan Zadubsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jan Zadubsky »

Tak abych to shrnul: udelat prosivane nohy lokty a kolena osadit myskami a udelat nove rukavice....vyresit erb na stitu... jinak je myslite ok?

s tou krouzkovou kuklou nevite kde by delali nytovacku s odepinaci casti u brady?...
Přílohy
kuklu jsem myslel neco na tenhle zpusob... :o)
kuklu jsem myslel neco na tenhle zpusob... :o)
krizaci2.jpg (180.19 KiB) Zobrazeno 3990 x
takovehle mysky by byli ok? jak pocitam bez toho kotoucku...nebo by to slo i s nim????
takovehle mysky by byli ok? jak pocitam bez toho kotoucku...nebo by to slo i s nim????
P1080170.JPG (32.74 KiB) Zobrazeno 3986 x
Jiří z Holohlav
pan rytíř
Místo/Bydliště: Rumburk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří z Holohlav »

Tenhle typ myšek je dobrý na kroužky.Pro konec 14 mi již přijde zastaralý,volil bych plechové stehno i s kolenem a 1-2 ma lamelami pod kolenem.Myšky tvaru lipový list se objevují na přelomu století a postupně se zvětšují,takže kus plechu na boční krytí určitě.
Avátar uživatele
mahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mahy »

Nýtovaný kukly s odepínacím krytím přes obličej se sehnat nedají. to co se sem dováží je prostě buď jen kukla, aventail kruhový nebo límeček viz. Jirka Klepač a z toho si to musíš udělat k obrazu svému. Jirka ti dodá i volné kroužky a nýty a můžeš si to dodělat jak potřebuješ.
Quod licet Jovi, non licet bovi
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
http://polnimyslivci.webnode.cz/
Avátar uživatele
kure
ČLEN SPOLKU
Místo/Bydliště: Třinec/Brno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kure »

Možná by to šlo nějak řešit přes wothana. Třeba ve více lidech kroužkovým kompletem na rozstříhání.
Avátar uživatele
mahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mahy »

a není jednodušší koupit kuklu a ustřihnout vršek? Potom v oblasti obličeje střihnout a naplést cca 4cm přesah, osadit háček či řemínek, podšít a máš vymalováno?
Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti. Jan Amos Komenský
Jiří z Holohlav
pan rytíř
Místo/Bydliště: Rumburk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiří z Holohlav »

No udělat to jde,jenže to je o 100 let mimo - nevloudila se chybka _
Avátar uživatele
mahy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mahy »

No Jan chtěl náplet s odepínací částí před obličejem- to už se nepraktikovalo? A už v tom zase plavu :(
Odpovědět