Jan Zadubsky napsal:Bez urcite do neslechticke postavy. Casem se vzdy muzes vypracovat.
Obecne si myslim ze slechty je troku prilis na pocet druzijniku. Kdyz bude mit Klinstejn 6 neurozenych bude celkovy obraz urcite lepsi.
Moc se mi libi tvuj prosivany limec. Vzhledem k tomu jak jsi zakuty bych videl spise pobocku a stit. Co mas pod tim varkocem? Krouzkovku??
Civil vypada fajn, rukavy bych se pokusil nastavit stejnou latkou (mas-li ji) kozesinu bych tam necpal a spise bych neco vysil. Nelibi se mi jak ti couha ta spodni tunika.
Ostruhy bych odlozil a pas by jsi mi mohl strelit
Ten holy krk mne taky drazdi ale mam podobny problem a noc nevim co s tim....
Zdravím tě Jene! Koukám, že tu opravdu dost bojujete o každého družníka

Já osobně mám štěstí, že se do mé doby pustil i zbytek naší skupinky a když to tak sečtu tak jde pode mnou 2 - 7 bojeschopných borců a 4 ženský máme v táboře co by ženy táborové. Všechno už oblečený na dobu husitskou v rámci KM. Teď zbrojíme
Co se týče zbraně na vás tak je to na mém pánu co bude chtít abych používal. Ale na rovinu s kopím jsem si nejjistější

Pod varkočem se nachází prošívka a kroužkovka. V plánu je už jednoduchý přední plech. Osobně bych moc rád brigantýnu či něco podobného, ale nemám šikovné ruce. To co mi čouhá není tunika ale jsou to bruchy

Pás ti určitě nestřelím, pač mě to stálo dost nervů se k němu dostat!

Mahy může vyprávět!