Pavel z Otěvěka na Besednici - český nižší šlechtic

Prostor pro rady a pomoc

Moderátor: Sovinec

Avátar uživatele
maser
ČLEN SPOLKU
Místo/Bydliště: Jindřichův Hradec
Kontaktovat uživatele:

Re: Pavel z Otěvěka na Besednici - český nižší šlechtic

Příspěvek od maser »

mahy napsal:Nemyslíš tím člověkem co dělal ty klobouky Woodyho? Zkus ho kontaktovat přes Rábíky-http://www.rjabincak.webzdarma.cz/kontakt/kontakt.html
Díky za odkaz, ale podle stejného obrázku bude ten člověk dodavatel pro drakárce.
silva-nortica.blog.cz
Avátar uživatele
Divous
Místo/Bydliště: Kladno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

Pavel na Besednici: mimochodem, jsi velmi zdvořilý muž. Na letošním Libušíně doufám budeš? Rád bych tě poznal osobně (neboj, nejsem teplouš ;) )
lidstvo dosáhlo svého sociálního vrcholu v době kamenné za lovců mamutů. Od té doby je to už jenom horší a horší...
Pavel na Besednici
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pavel na Besednici »

Milí přátelé, určitě jste si všimli, že od vás pořád chci. Nějaké rady, náměty a připomínky. Nevím, jak jinak se revanžovat než být zdvořilý. Možná se s některými z vás potkám na letošním srazu Karlovců, rád bych přijel. Pak už rovnou beru nějakou lahvinku navíc. :D

Maršálek: Jsem z Prahy a jedu na seminář pořádaný Catany. Tam bych jí chtěl poprosit o poslední korekci svého kostýmu, co tady s vámi proberu. Jsem s ní tak předběžně domluvený. Pak vrhnu svou drahou polovičku na jeho výrobu. :D Ne, některé věci bych si chtěl dělat sám. Bruchy, nohavice a možná i obuv. To bych snad měl zvládnout.

Divous: S tím Libušínem je to tak, že jsme tam byli jako skupina loni a letos k tomu nějak není vůle. Takže zatím nevím, jestli tam pojedem, nebo jestli tam pojedu sám. A pokud bych jel sám, tak jen asi jako divák. Mám jen prošívanici, sice pořádnou, ale s tou se mi do "libušínského mlýnku" nechce. :)

Jinak ten klobouk je z těchto stránek, pokud máte Eura, můžete si ho tam koupit a mně asi taky nic jiného nezbude:

http://www.medievaldesign.com/
http://www.medievaldesign.com/eng-prodo ... _chiave=22 klobouk je tady úplně dole

Jen bohužel nemám zkušenost s nákupy ze zahraničí. Mělo by to nějak jít a prý i bezpečně. Bez nutnosti nákupu pomocí platební karty. To předem odmítám! Prosím, nevíte někdo jak na to?
Co se nerozvíjí, umírá!
Pavel na Besednici
Kontaktovat uživatele:

maser napsal:Koženou variantu prodávají drakárci http://www.drakkaria.cz/kostymy-a-obuv/ ... vky-hlavy/
Počkej, to jsi myslel to "KOŽENÁ ČAPKA - Robin Hood", to by mělo být ono? Nic jiného se tam tomu nepodobá. Promiň, ale to se mi vůbec nelíbí a Robin být nechci! :D
Co se nerozvíjí, umírá!
Avátar uživatele
maser
ČLEN SPOLKU
Místo/Bydliště: Jindřichův Hradec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maser »

JJ to je ono. Robin Hood je takový klišé název ohledně tohoto klobouku a taky klasický kapuce, který se taky říká Hoodovka :)
silva-nortica.blog.cz
Avátar uživatele
Divous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

na outfit4events samozřejmě můžeš kupovat i v Kč, podívej se pořádně na menu ;) Bral jsem tam už pár věcí, cena není sice lidová, ale podmínky nadstandardní a fakt dostaneš co chceš. Já za ně opravdu nechci orodovat, opravdu ne, nemám za to žádná procenta, cena je občas docela vysoká....ale asi takhle - můj kdysi kamarád - jeden z nejlepších platnéřů u nás - mi dodal zbroj rok a půl po tom, co jsem mu jí celou zaplatil...známý naší skupiny, kterého mi všichni doporučili, mi dodal měč za 10 měsíců po zaplacení a dávno po bitvě, kde jsem ho chtěl mít...kamarád co šije boty mi v prosinci slíbil nové škorně na Libušín a měl jsem je až na Zbořený kostelec....na Jihlavu jsem chtěl mít vlastní korouhev a šikovná, zavedená a rychlá kamarádka mi jí slíbila a opravdu jsem jí na Jihlavu měl...avšak o rok později....a tak to bylo tak nějak se vším. Na O4E je to někdy drahé, ale dodám jim rozměry a za 2 až 3 týdny to dostanu a je to přesně na mě a jednání je na úrovni I-schopů na západ od našich hranic....takže dneska už si rád připlatím :D
Ale to je můj pohled a sorry za off topic 8-)
lidstvo dosáhlo svého sociálního vrcholu v době kamenné za lovců mamutů. Od té doby je to už jenom horší a horší...
Pavel na Besednici
Kontaktovat uživatele:

Divous: Ne to mi nevadí. Jen když to nebude často "mimo mísu". :) Já jsem to tu už taky párkrát udělal a snažím se to teď řešit soukromými zprávami, když chci dotyčnému něco sdělit, co by asi do té diskuse nepatřilo.
Jsem rád, že máš s někým dobré zkušenosti. To jám třeba s "Matesem" a rád to tu napíšu.
ALE díval jsem se na ty ceny a na outfit4events za to chtějí 2129,-Kč. Na těch italských stránkách 16 Euro.... Tedy jestli tomu dobře rozumím. Odhaduji, že i s poštovným to od těch Italů musím za čtvrtinu ceny. Takže sorry. A navíc mi připadá, že ten jejich klóbrc je hezčí.

Teď mně napadlo, vím, že podle jedné fotky se blbě nakupuje, ale kdyby bylo víc zájemců o ten chapeau (Maršálek a další) a věděli byste jak bezpečně nakoupit, co se domluvit na společné objednávce? Na poštovném bychom měli ušetřit...
Co se nerozvíjí, umírá!
Avátar uživatele
Divous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

Pavel na...: no tak jestli ti Italové opravdu dělají pravé plstěné gotické kloboučky za 400,-Kč, tak jich beru 500 kusů. Udám je na první bitvě. Ale nic ve zlém ;) Matesem myslíš Matese z Libušína?
Pavel na Besednici
Kontaktovat uživatele:

Matesem myslím Martina Říhu alias Sedláře Matese. Stránky zde:

http://www.sedlarmates.cz/
Co se nerozvíjí, umírá!
Avátar uživatele
Divous
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Divous »

jo aha, toho také znám....jinak přímo vLibušíně působí platnéř "Mates" a dělá moc pěkné věci
Odpovědět