No ten samet bych u pěšáka takto na kápi a do boje také asi neviděl. myslím že není ani nutná.
Rukavice nejsou vidět, ale myslím že je dělal podle návodu tak by měly být v pohodě.
Co vadí mě a velmi, je uchycení toho klobouku, mám podobný, ale řemínek jsem zahodil, ta přeska z řempa je opravdu fuj. Váleček a zápinka tam nemají co dělat.
Předpokládám, že normálně si batwat zavazuješ, protože takto ti ho strhnou z hlavy i s kloboukem.
A také doufám, že pod těmi kroužky, k bradě máš alespoň koženou ochranu, protože límec na tvé prošívce není moc dobře vyřešen.
A ten luk takto vypadá sice drsně, ale myslím že by se měl nosit nenapjatý v nějakém pytlíku...
A k čemu ho máš, když se prezentuješ jako kopiník. To kopí nakonec ani nemáš
předpokládám že varkoč ti dal pán, protože jinak nechápu proč by měl jezdecký rozparek a ne boční.
Ale celkově v rámci koukatelného minima by to asi šlo.
A jeden spíše soukromý, nejsem přítel těchto pásků, i když používám dost podobný, moje domněnka je taková, že to zahnutí je tzv. " rytířský uzel" a pěšák by ho podle mě asi nepoužil.Prostě ten řemen by byl tak krátký aby nevisel. Ale k tomuto očekávám polemiku a rozcupování mého názoru.